Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Další seminář FIPP Insider proběhne 1. října 2019 v Paříži

11. 9. 2019

Další seminář FIPP Insider proběhne 1. října 2019 v Paříži

Mezinárodní asociace vydavatelů časopisů FIPP pořádá ve spolupráci s francouzskou asociací vydavatelů časopisů SEPM dne 1. října 2019 v Paříži další z cyklu seminářů a workshopů FIPP Insider.

Cílem těchto seminářů je seznámit místní vydavatele s novými trendy a úspěšnými realizacemi inovačních projektů v oblasti vydávání časopisů v různých částech světa bez nutnosti nákladného cestování na mezinárodní kongresy nebo podobné akce velkého formátu. FIPP Insight je organizován několikrát ročně v různých zemích ve spolupráci s místními vydavateli nebo jejich profesní asociací.

Program seminář je jednodenní a účast na nich je bezplatná. Pro přístup na akci je ale potřebná předchozí registrace. Akce proběhne v prostorách sekretariátu SEMP - Syndicat des Éditeurs de la Presse Magazine (SEPM), 44 rue Cambronne, Paris. Hlavními řečníky budou James Hewes – CEO FIPP, Jon Watkins – UPM, Anne-Sophie Lechevallier a Adrien Gaboulaud - Paris Match, Christian Kallenberg - We Like Mags, Annaïk Barbé - Prisma Media.

Seminář v Paříži se zaměří na témata datové žurnalistiky, efektivního uspořádání dodavatelského řetězce pro vydavatele a proměny tiskového produktu v perspektivní službu.

Podrobný program akce je k dispozici na webové stránce. Na této stránce je také možno se zaregistrovat k účasti.

zdroj: vlastní zpráva