Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Zahájena registrace účastníků na Digital Innovators Summit 2018

9. 8. 2017

Zahájena registrace účastníků na Digital Innovators Summit 2018

Mezinárodní asociace vydavatelů časopisů FIPP spolu s německou asociací vydavatelů časopisů VDZ zahájili registraci zájemců o účast na nejvýznamnějším světovém meetingu digitálních inovátorů v časopiseckém odvětví Digital Innovators Summit, který se koná každoročně v Berlíně. Příští, jedenáctý ročník kongresu proběhne ve dnech 19. a 20. března 2018.

Zájemci o účast se nyní mohou přihlásit s nárokem na slevu účastnického poplatku ve výši 800 euro z konečné ceny. Pokud se někdo zůčastnil konference v minulých třech letech, může získat ještě další slevu

Účastnický poplatek nyní činí pro členy Unie vydavatelů 1190, tj. sleva 800 euro z konečné ceny 1 990 euro. Pro ostatní je nyní ceny 1 690 euro proti konečné ceně 2 490 euro. Exkluzivní sleva pak umožňuje účast za částku 990 euro pro členy a 1 390 euro pro ostatní, tzn. slevu 1 100 euro. Tato sleva je k dispozici jen po omezenou dobu.

Hlavními cíly konference je šíření poznatků o inovacích, vytváření osobních vazeb a prohlubování odborných zkušeností. V současné době probíhá mezi pořadateli diskuse na základě reakcí účastníků konference o obsahu dalšího ročníku. Současně pořadatelé také hledají zájemce o vystoupení na konferenci a nabízí možnosti sponzoringu a vystavování.

Další informace o summitu budou postupně publikovány na webové stránce innovators-summit.com.

zdroj: zpráva FIPP