Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Co přinese letošní Světový kongres časopisů FIPP

14. 2. 2020

Co přinese letošní Světový kongres časopisů FIPP

V roce 2020 se v Portugalsku, v malebném Estorilu, jen 20 minut jízdy od Lisabonu, koná 43. světový časopisecký kongres FIPP. Program kongresu začíná slavnostním zahájením 14. září a hlavní program proběhne ve dnech 15. a 16. září 2020.

I letošní ročník kongresu přinese špičkový program, na jehož přípravě organizátoři pracují. V jeho rámci se uskuteční i řada společenských akcí, které otevřu spoustou šancí setkat se nejen s kolegy z oboru, ale také například s předními světovými poskytovateli služeb.

Novinkou letošního kongresu je, že proběhne ve spolupráci s Distripressem, celosvětovou asociací pro digitální a tiskovou distribuci, čímž se rozšíří počet účastníků nad obvyklý počet 600-800 nejvyšších vydavatelských manažerů z celého světa, kteří se běžně účastní světového kongresu FIPP.

FIPP nabízí kromě běžné nabídky pro členy a nečleny asociace také slevy pro delegace, mladé nadějné vydavatelské manažery „Rising Stars in Media“. Všechny možnosti poplatků jsou k dispozici na úvodní stránce registrace.

Informace o přípravě kongresu a jeho programu jsou postupně publikovány na webové stránce fippcongress.com.

Zdroj: zpráva FIPP